Harrit Broos
Harrit Broos • 3 minuten leestijd

Gespecialiseerde toeleveranciers voor VBB Leveranciers (met name sprinklerinstallateurs) hebben CIBV benaderd met de vraag of het mogelijk was gecertificeerd te worden. Men had voorkeur voor productcertificatie omdat daarmee het vakmanschap goed tot uiting komt. Het aantoonbaar leveren van kwaliteit!
De bedrijven zijn gespecialiseerd in brandbeveiliging en kozen voor CIBV vanwege de unieke kennis en ervaring op dit gebied. CIBV is een kleine certificatie-instelling die zich volledig richt op het certificeren van beveiligingsproducten. Onze kracht is dat wij partnerschap uitstralen: samen met de toeleveranciers door productcertificatie vertrouwen bevorderen in hun product of dienst.

Dit jaar is het CIBV certificatieschema Toeleverancier VBB-systemen geformaliseerd. Meerdere toeleveranciers hebben zich ondertussen aangemeld en de audits en inspecties zijn in volle gang.

Een belangrijk aspect is dat de klanten van de toeleveranciers, de VBB-leveranciers (sprinklerinstallateurs) dit certificatieschema steunen.

Meer over dit certificatieschema vindt u op de pagina over Certificatie Toeleveranciers VBB systemen waar u het certificatieschema ook kunt downloaden.

Op 22 september werden de eerste twee productcertificaten uitgereikt.

Uitreiking aan Aannemingsbedrijf Qualm

Certificaatuitreiking aan Aannemingsbedrijf Qualm te Rozenburg. Productcertificaat: Leveren en onderhouden van ondergrondse leidingsystemen. v.l.n.r. Richard Hoyer (CIBV), Eric en Menno Mulders (directie van Qualm).
Uitreiking aan Van Wijk en Boerma Firepacks

Certificaatuitreiking aan Van Wijk en Boerma Firepacks te Zwijndrecht. Productcertificaat: Leveren en onderhouden pompsets. v.l.n.r. Köksal Koçakoglu (directeur van Wijk en Boerma), Richard Hoyer (CIBV). Ontbreekt op foto: Erik van der Burg (Plant Manager van Wijk en Boerma).
Top