Harrit Broos
Harrit Broos • 5 minuten leestijd

Van 31 oktober tot en met 2 november staat RAI drie dagen lang in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid tijdens de Amsterdam Security Expo – voormalig SSA. Certificatie- en inspectie-instellingen geven samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) acte de présence tijdens deze grootste vakbeurs in de Benelux. Zij vertellen over het belang van certificering en inspectie en de wijze waarop de bezoekers zich ermee kunnen onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

CIBV aanwezig op dinsdag 31 oktober
Wilt u op de beurs kennis maken met CIBV dan kan dat op 31 oktober. Arnold van Beers is in de ochtend op het CCV stand in het Fire Safety plein en ‘s-middags op de CCV stand op het Secure Smart Buildings plein.

Certificatie en inspectie betekent vakmanschap
Installateurs en beveiligingsbedrijven kunnen op de pleinen Fire Safety en Secure Smart Buildings terecht voor informatie over het belang van certificatie en inspectie van bijvoorbeeld brandmeldinstallaties, woningsprinklers, inbraakbeveiliging of cameratoezicht. Bezoekers die al gebruik maken van CCV-schema’s kunnen controleren of zij vermeld staan op preventiecertificaat.nl. Zo ja, dan ontvangen zij een onderscheiding voor hun vakmanschap. Want, certificering en inspectie is voor zowel de afnemer als de leverancier sterk onderscheidend in een ondoorzichtige en commerciële markt. Het voorkomt leed, onnodige investeringen en versterkt de lange termijn relatie. Partijen die de kwaliteit in huis hebben, maar nog niet met CCV-schema’s werken krijgen meer informatie over de wijze waarop ook zij zich kunnen onderscheiden via de certificatie- en inspectie instellingen.

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid
Het CCV werkt aan een veiliger Nederland en biedt hiervoor producten en diensten aan onder andere op het gebied van criminaliteitspreventie en brandbeveiliging. Denk hierbij aan certificatieschema’s voor brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, particuliere alarmcentrales, veilig ondernemen en cameratoezicht. Bovendien ontwikkelt en vernieuwt het CCV de certificatie- en inspectieschema’s met hulp van experts uit het veld, zodat de schema’s actueel blijven en de veiligheid van de afnemer verbetert. Kijk op voor meer informatie op de website van het CCV.

Amsterdam Security Expo
Amsterdam Security Expo is de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux. Hier komen vraag en aanbod van producten, oplossingen en informatie uit het veiligheidsdomein samen. De huidige verhoogde veiligheidsrisico’s vragen om een andere benadering en invulling van de beurs. Daarom zoomt de beurs deze editie in op vier actuele thema’s: Cyber Security, Public Safety, Fire Protection en Secure Smart Buildings. Alle informatie vindt u op amsterdamsecurity.com

Gratis toegang!
Kom bij ons langs op de pleinen Secure Smart Buildings en Fire Safety en check uw vakmanschap! Meld u aan. Vul de actiecode: ASE520004 in en u krijgt gratis toegang!

Top