Harrit Broos
Harrit Broos • 2 minuten leestijd

CertoPlan en CIBV werken sinds 2017 achter de schermen samen aan de afname van de examens Aankomend Sprinklertechnicus en Sprinklertechnicus.

De samenwerking blijkt inmiddels een succes. Voor alle kandidaten in Nederland wordt één en hetzelfde, kwalitatief van gelijk niveau, examen afgenomen. Tot nu toe gebeurde dat met 2 voorzitters en 2 examencommissies.

Nu is het tijd voor intensivering van de samenwerking tussen de 2 examenbureaus.

De volgende stap is het samenstellen van één nieuwe examencommissie Aankomend Sprinklertechnicus en Sprinklertechnicus.

Wil jij je kennis en ervaring inbrengen om mensen nog beter te kwalificeren voor hun baan en de examens naar een nog hoger level te tillen? Voldoe je daarnaast ook volledig aan het functieprofiel? Dan nodigen CertoPlan en CIBV je van harte uit om te solliciteren naar één van de functies binnen de examencommissie Aankomend Sprinklertechnicus en Sprinklertechnicus.

Je kunt reageren door je cv, voorzien van een korte en bondige motivering, te mailen naar Diana van der Louw, dvdlouw@certoplan.nl.
Reageren op een van de functies kan tot en met 30 maart 2018.

Na deze datum zal een selectie worden gemaakt en zullen CertoPlan (Diana van der Louw) en CIBV (Harrit Broos) samen de gesprekken voeren met belangstellenden.

Top