Harrit Broos
Harrit Broos • 2 minuten leestijd

Het belang van inspectie en productcertificatie van brand- en inbraakbeveiliging neemt de komende tijd sterk toe. De interactie tussen inspectie en productcertificatie gaat een steeds grotere rol spelen. Om op deze veranderende marktsituatie optimaal te kunnen inspelen is Bureau Veritas in 2011 een strategische samenwerking met CIBV aangegaan.

Deze strategische samenwerking heeft op 15 november 2013 geresulteerd in een deelname van Bureau Veritas in CIBV. De deelname van R2B Inspecties in CIBV blijft gehandhaafd. CIBV is een gerenommeerde certificatie-instelling op het gebied van productcertificatie van brand- en inbraakbeveiliging. Bureau Veritas en R2B Inspecties hebben zich op dit terrein juist geprofileerd als onafhankelijke inspectie-instelling.

CIBV blijft door middel van licentie-overeenkomsten met ook andere inspectie-instellingen op dit werkgebied een vruchtbare samenwerking voor steekproefinspecties in het kader van productcertificatie nastreven.

CIBV kijkt bijzonder uit naar de intensieve samenwerking met Bureau Veritas, waardoor we met gebundelde krachten nog meer kunnen betekenen voor de betrokken marktpartijen.

Top