Harrit Broos
Harrit Broos • 4 minuten leestijd

De Veilig Wonen Dag wordt weer gehouden

Een must voor iedereen die professioneel bezig is met inbraakpreventie & veilig wonen.
Innovatie tegen inbraak is het thema van de Veilig Wonen Dag op woensdag 14 september in congrescentrum De ReeHorst te Ede. Een boeiend programma vanaf 9.30 tot 16.30 uur met onder andere trendwatcher Richard van Hooijdonk, diverse interessante deelsessies en lezingen door deskundigen van onder andere CCV, politie, gemeente Almere en VHS, de uitreiking van de PKVW-prijzen en een beurs met innovatieve productoplossingen op het gebied van high impact crime.

Richard van Hooijdonk
Congresgangers krijgen volop kans om te netwerken en in gesprek te komen met bekende spelers uit het werkveld van bouwkundige beveiliging. Het dagthema ‘Innovatie tegen inbraak’ belooft interessante inzichten te brengen waar de deelnemers zelf mee aan de slag kunnen. Zo luidt trendwatcher Richard van Hooijdonk, bekend van tv en radio, de dag in met een frisse en verrassende blik op criminaliteit en beveiliging in de toekomst.

Programma
Daarna staan een bezoek aan de beursvloer en deelsessies op het programma. Van de nieuwste beveiligingsproducten tot vernieuwende invalshoeken voor het werken met veilig wonen. Bij de beurs kunnen de deelnemers zich laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wijk, gebouw en woningbeveiliging en laten adviseren over de voorlichtingscampagne van het ministerie van Veiligheid en Justitie en het CCV tijdens de donkere dagen 2016. Ook de PKVW-prijzen worden uitgereikt. De minister is hiervoor uitgenodigd. Op de congressite staat meer over het programma (zie hieronder).

Praktisch

  • Deelnemen aan deze innovatiedag kan door het digitale formulier in te vullen.
  • Meer informatie over het programma en de deelsessies staat op de congressite.
  • Vanaf 1 september worden de bevestigingen digitaal verstuurd.
  • De Veilig Wonen Dag vindt plaats in congrescentrum De ReeHorst. Parkeren is voor congresdeelnemers gratis.
  • Deelnemers overnachten hier tegen gereduceerd tarief en reserveren rechtstreeks bij De ReeHorst onder vermelding van ‘CCV Veilig Wonen Dag’. De kosten voor een kamer zijn € 59,00 exclusief ontbijt en toeristenbelasting en zijn voor eigen rekening.
  • Deelname aan de Veilig Wonen Dag is gratis. Deze dag wordt aangeboden door het CCV, eigenaar van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, en de brancheverenigingen ABHS, VERTAZ en VHS.
Top