Harrit Broos
Harrit Broos • 2 minuten leestijd

Gisteren heeft CIBV de eerste drie branddetectie- en onderhoudsbedrijven onder RvA accreditatie gecertificeerd voor de CCV certificatieschema’s BMI 2011. Hoewel wij al eerder bedrijven hadden gecertificeerd voor deze schema’s, is het nu voor het eerst onder RvA accreditatie gebeurd.

Wij feliciteren Aqua+, Hertek en Siemens met de behaalde certificatie en hopen dat dit positief zal bijdragen aan het vertrouwen in gecertificeerde bedrijven.

Wij zijn druk bezig om beoordelingen uit te voeren zodat de andere door CIBV gecertificeerde brandmeldbedrijven ook tijdig onder accreditatie kunnen worden gecertificeerd voor de CCV certificatieschema’s BMI 2RvA logo CIBV011.

Dat de certificaties onder accreditatie zijn uitgevoerd, is te zien aan het RvA accreditatiemerk op het productcertificaat, het certificaat dat het brandmeldbedrijf ontvangt zodra positief is besloten over de certificatie.

Bovendien hebben wij bij de bedrijfsvermelding op onze website de opmerking “Certificatie onder RvA accreditatie C595”  toegevoegd.

CCV_Conformiteitsmerk_Levering_BMI CCV_Conformiteitsmerk_Installatie_BMI CCV_Conformiteitsmerk_Onderhoud_BMI De bedrijven mogen op de afgegeven installatie- en onderhoudscertificaten de hiernaast afgebeelde CCV certificatiemerken afbeelden.

 

 

Top