Harrit Broos
Harrit Broos • 3 minuten leestijd

Bureau Veritas heeft het belang van R2B Inspecties in CIBV overgenomen. CIBV zal als zelfstandige unit haar huidige werkzaamheden voortzetten.
De onafhankelijke positie die CIBV heeft ingenomen zal hiermee worden gecontinueerd.

CIBV is een gerenommeerde certificatie-instelling op het gebied van productcertificatie van brand- en inbraakbeveiliging. Bureau Veritas heeft zich op dit terrein juist geprofileerd als onafhankelijke inspectie-instelling. CIBV blijft door middel van licentie-overeenkomsten met andere inspectie-instellingen op dit werkgebied een vruchtbare samenwerking voor steekproefinspecties in het kader van productcertificatie nastreven.
CIBV kijkt bijzonder uit naar de intensievere samenwerking met Bureau Veritas.

Bureau Veritas
Bureau Veritas heeft erkende expertise op het gebied van conformity assessment (het voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving op basis van (inter)nationale certificatie- en inspectienormen en standaarden). De activiteiten van Bureau Veritas richten zich primair op de aandachtsgebieden kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
In internationaal verband ondersteunt Bureau Veritas meer dan 400.000 opdrachtgevers. Hieronder bevinden zich bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, middelgrote en grote ondernemingen, internationaal opererende multinationals, overheidsinstellingen en non-profit organisaties. Onze dienstverlening is erop gericht om het merk en de bedrijfsnaam (reputatie), zakelijke eigendommen en belangen van onze opdrachtgevers te helpen beschermen. Bureau Veritas speelt een sleutelrol in risicomanagement en verbetering van bedrijfsprestaties. Wereldwijd zetten zich dagelijks ruim 66.500 medewerkers vanuit ruim 1400 vestigingen in meer dan 140 landen in om de belangen van onze opdrachtgevers te dienen.

Top